ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΤΟΜΩΝ

Πρόκειται για ανελκυστήρες που προορίζονται για την εξυπηρέτηση ατόμων σε μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, κτίρια γραφείων, δημόσιους χώρους κλπ.

Είναι η πολυπληθέστερη κατηγορία ασανσέρ, με ποικιλία διαστάσεων, μεγάλο εύρος ταχυτήτων, και αισθητική προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε κτιρίου.  Υπάρχουν διαφόρων ειδών με βάση τους ορόφους, τη συχνότητα χρήσης του και του budget που διαθέτετε. Εμείς θα σας βοηθήσουμε στο να επιλέξετε τον κατάλληλοτερο για την δική σας περίπτωση.

  • Υδραυλικοί ανελκυστήρες.
  • Υδραυλικοί ανελκυστήρες MRL
  • Μηχανικοί ανελκυστήρες με μηχανοστάσιο. MR
  • Μηχανικοί ανελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο. MRL

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΤΟΜΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  • ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Στις περιπτώσεις όπου η τοποθέτηση μηχανοστασίου είναι δυνατή, τα ολοκληρωμένα υδραυλικά συστήματα ανελκυστήρων με μηχανοστάσιο, αποτελούν αξιόπιστη και εγγυημένη λύση.Τα βασικότερα πλεονεκτήματα του Υδραυλικού Ανελκυστήρα είναι ο αυτόματος απεγκλωβισμός στη περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος η εύκολη προσαρμογή στα περισσότερα φρεάτια τα χαμηλά επίπεδα θορύβου λειτουργίας το χαμηλό κόστος εγκατάστασης η εξοικονόμηση ηλεκτρικού ρεύματος έως και 30% καθώς και η εξαιρετική ακρίβεια ισοστάθμισης που εξασφαλίζει άνετη συμπεριφορά

  • ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ MRL

Ο υδραυλικός ανελκυστήρας MRL είναι μια πρωτοποριακή ιδέα, που συνδυάζει τα γνωστά πλεονεκτήματα της ποιότητας ενός υδραυλικού ανελκυστήρα, με τη διαφορά πως δεν χρειάζεται επιπλέον χώρος για το μηχανοστάσιο. Μπορεί να λειτουργήσει σε μεγαλύτερες ταχύτητες με αθόρυβη λειτουργία.

  • ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ – MR

Η καλύτερη επιλογή για πολυώροφα κτήρια, μεγάλες πολυκατοικίες ή εμπορικά κέντρα με μεγάλη κίνηση. Απαιτούν ξεχωριστό χώρο στην κορυφή του κτηρίου, όπου τοποθετείται η μηχανή και ο ηλεκτρονικός πίνακας. Οι μηχανικοί ανελκυστήρες αποτελούν τον παλαιότερο από πλευράς δομής και ταυτόχρονα τον πιο εξελιγμένο, σήμερα, τεχνολογικά τύπο ανελκυστήρα. Σ’ αυτή την κατηγορία ανελκυστήρων έχουν γίνει τεράστια τεχνολογικά άλματα τα τελευταία χρόνια και θεωρούνται η πλέον σύγχρονη τεχνολογία ανύψωσης ανθρώπων – αγαθών που συνδυάζει απόλυτη αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες.Τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους του ανελκυστήρα είναι η πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα που μπορούν να αναπτύξουν η εξοικονόμηση ενέργειας λόγω πολύ μικρής κατανάλωσης ρεύματος το χαμηλό κόστος λειτουργίας – συντήρησης και επισκευών λόγω περιορισμένων φθορών η μεγάλη διάρκεια ζωής του ανελκυστήρα καθώς και το ομαλό ξεκίνημα και σταμάτημα χάρη στη χρήση τεχνολογίας inverter.

  • ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ – MRL

Πρόκειται για τεχνολογικά προηγμένους ανελκυστήρες, με καινοτόμο σχεδιασμό που δεν απαιτούν χώρο εκτός φρεατίου. Παρά το σχετικά υψηλό κόστος εγκατάστασης, αποτελούν την καταλληλότερη λύση σε κτίρια άνω των 4 ορόφων, λόγω της ταχύτητάς τους, της υψηλής τεχνολογίας και της χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας.

CLOSE