ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

σχετικα με την εγκατασταση ανελκυστηρα

Η εγκατάσταση ενός ανελκυστήρα στο σπίτι ή την επιχείρηση σας είναι μία μακροπρόθεσμη επένδυση και θα αποτελέσει ένα κρίσιμο στοιχείο για το κτίριο σας. 

Ο ανελκυστήρας αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην λειτουργικότητα αλλά και την αξιοπιστία του κτιρίου σας, ειδικά αν έχετε επιχείρηση, την οποία επισκέπτονται καθημερινά δεκάδες άνθρωποι.

Σημεία έμφασης κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης νέου ανελκυστήρα αποτελεί η σωστή τοποθέτηση εξαρτημάτων, με την απαραίτητη επίβλεψη από τα συνεργεία μας, καθώς επίσης και η πλήρης εκμετάλλευση των διαστάσεων του φρεατίου, το ωφέλιμο φορτίο, η εξοικονόμηση ενέργειας με την επιλογή ανάλογων υλικών, η αισθητική του θαλάμου και τέλος η πιθανή χρήση από άτομα με ειδικές ανάγκες.

Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα του κάθε έργου, εξακριβώνουμε τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες κάθε πελάτη και προτείνουμε τις ανάλογες κατά περίπτωση λύσεις, για κάθε νέα εγκατάσταση.

Εγκαθιστούμε κάθε είδους ανελκυστήρα (υδραυλικό, ηλεκτρομηχανικό, πανοραμικό,) και τύπο (ατόμων, φορτίων), καθώς και συστήματα για ΑΜΕΑ κτλ., διατηρώντας τεχνικό φάκελο για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε από την αρχή ως την αποπεράτωσή του επίσης  αναλαμβάνουμε μελέτες κατασκευής ανελκυστήρων για κάθε χρήση και σε κτίρια για τα οποία δεν έχει προβλεφθεί χώρος για ανελκυστήρα.

Ο εξοπλισμός μας διατίθεται από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο όπως η Kleemann, η Moris, η Metron, η Sta. Ge Hellas και η Gavalas, με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τα πρότυπα ασφαλείας της Ε.Ε.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην εγκατάσταση φέρουν την ένδειξη CE και η εγκατάσταση τους γίνεται βάση προτύπου.

  • Δίνεται εγγύηση 10 ετών μετά την εγκατάσταση. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περιπτώσεις φυσικών φθορών, βανδαλισμών και ζημιών που ενδεχομένως προκληθούν από το δίκτυο της ΔΕΗ.Η εγγύηση ισχύει μόνο αν η συντήρηση πραγματοποιείται από την εταιρεία μας.
CLOSE